søndag 19. august 2012

Ås-cup 2012 historie!

Laget er en erfaring rikere. Lørdag startet vi mot BIF (Bjørndalen) og vant 4-2. Deretter ble det seier 7-1 mot Ås Clubman før vi avsluttet med enda en god kamp og vant 7-2 mot Ås Countryman. Masse fine mål, godt forsvarsspill, god innsats og fint spill. Søndag ble det kamper mot de lagene som hadde vunnet mest lørdag. Vi startet noe tregt mot Høybråten/Stovner. I en kamp vi like gjerne kunne (og burde?) vunnet, tapte vi 0-1. Det er i utgangspunktet ikke så viktig at vi vinner en slik kamp, men det er positivt å se at gutta aldri gir seg og skaper mange sjanser i en jevn kamp. Bøler ble en grei match og gutta gikk av banen med en solid 5 – 0 seier. Avslutningsvis møtte vi et meget godt lag fra Ås (Mini cooper). Etter å ha ledet 1-0 til pause sprakk det litt i siste omgang og vi tapte til slutt en jevnspilt og tøff kamp, som kunne bikket begge veier! Vi er imponert over innsatsen til samtlige spillere disse to dagene. Det er herlig å se gutta når samspillet sitter og de viser igjen at det er få lag de ikke gir hard kamp til døra! Ny cup neste helg, gutta! Det blir gøy!